Ny Patient

Er du på udkig efter en ny tandlæge? Hos Tandlægerne Venge har vi mere end 30 års erfaring med alt fra forebyggende tandrensninger til paradentosebehandlinger. Vores fokus er at tilbyde vores patienter den bedste behandling i en tryg og hyggelig atmosfære. Vi udfører alle almindelige tandbehandlinger herunder tandkroner, tandimplantater, tandblegning og tandregulering.

Rigtig mange dansker lider af tandlægeskræk i eller anden form, og det har vi naturligvis stor respekt og fuld forståelse for. Vi har mange års med behandling og håndtering af tandlægeskræk. I mange tilfælde oplever vi at et skift af tandlæge kan ændre tidligere mønstre og fjerne frygt for tandlægebesøget. Det vigtigste er at dit tandlægebesøg bliver en tryg og positiv oplevelse.

Skift Tandlæge Til Tandlægerne Venge

Værd At Vide Som Ny Patient

Som ny patient beder vi dig komme 10-15 min før din behandling således at vi kan få dig oprettet i vores system og givet en introduktion til klinikken. Første gang du kommer hos os som patient beder vi dog medbringe en række nødvendige oplysninger.
• Sygesikringskort
• Evt. helbredskort, medicinskema og kort
• Oplyse om du er medlem af Sygeforsikringen Danmark
• Du må meget gerne fortælle os hvis du er nervøs eller lider af tandlægeskræk således at vi kan tage hensyn til det og give dig ekstra tid

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med dit tandlægeskift. Hvis du blot oplyser os om navnet på din tidligere tandlæge, sørger vi for at rekvirere journalen. Vi tager også meget gerne imod dig, hvis du akut har brug for en ny tandlæge.

Et skift af tandlæge er en stor tillidserklæring, som vi gør alt for at imødekomme. Vi tager os god tid så vi kan lære hinanden at kende og gennemgå dine behandlingsbehov og ønsker. Det er vigtigt for os at vi i fællesskab får afstemt behov og forventninger, og får lagt en plan for behandlingen af dine tænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik!

Ved tandlægeskift