Akut Tandlæge i Rødovre

Har du brug for en akut tandlæge?

Vi anbefaler, at du ringer til os med det samme behovet for tandlægehjælp opstår, da vi således har de bedste betingelser for at finde en tid til behandling hurtigst muligt.

Tandpine
Tandsmerter og akut tandpine kan være meget generende, og er ofte kroppens måde at fortælle, at noget er galt. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at få en tid til en tandlægebehandling. Vi har samlet lidt gode råd om lindring og forebyggelse og samt hyppigste årsager til til tandpine her.
Holder tandlægeskræk i mildere eller stærkere form dig fra at få behandlet din tandpine? Hos Tandlægerne Venge i Rødovre har vi mange års erfaring med at hjælpe og støtte patienter med tandlægeskræk. Vores primære fokus er at sørge for at dit tandlægebesøg bliver en tryg oplevelse og vi tager os den nødvendige tid til at sikre, at dine smerter bliver behandlet.

Akut tandlæge i Rødovre tæt på Brøndbyøster
Vi sørger for altid at have akutte tandlægetider, så du har mulighed for at få tilset dine tænder uanset hvilken hverdag du oplever problemer.

Vi holder åbent i klinikken:

Det er således i disse tidsrum, du kan kontakte os og få behandling i klinikken.
Er du ikke i forvejen tilknyttet tandlægen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for at booke en akut tid til behandling af tandpine, knækket tand mv.

Mandag 08:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 18:30
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag
Søndag

Smerter uden for åbningstid?

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor klinikkens normale åbningstid henvises til Tandlægevagten på Oslo plads ved Østerport station.

Åben konsultation hverdage: 
20:00-21:30
Lørdage og søn- og helligdage: 
– kl. 10:00 og 12:00
– kl. 20:00 og 21:30

Det er ikke nødvendigt at bestille tid, men du kan kontakte tandlægevagten på telefon: 
70 25 00 41.

Det er vigtigt, at du husker at medbringe dit sygesikringsbevis til behandlingen.

Hos tandlægevagten vil en tandlæge undersøge dine tænder, og hvis det vurderes, at behandling ikke kan vente til din egen tandlæge åbner igen, vil der udføres behandling. Det betyder, at tandlægevagten udfører nødbehandlinger såsom smertelindrende behandling, erstatning af tabte fyldninger og tandskader.