Om os

Tandlæge i Rødovre nær Islev, Husum, Skovlunde

Leder du efter en tandlæge tæt på i Rødovre tæt på Islev og Husum? Og vægter du professionel og omsorgsfuld behandling højt?

Så er Tandlægerne Venge et oplagt valg for dig – vi lægger vægt på tillidsfuld tandbehandling uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med fagligheden i top
Når du vælger at benytte os som din tandlæge, kan du se frem til forebyggende indsatser og behandling af tandproblemer udført af et professionelt hold af fagfolk. 

I klinikken er vi nemlig et team bestående af to tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter, som alle arbejder tæt sammen om at sikre alle vores patienters tandsundhed. Vi lægger vægt på at tilbyde vores patienter behandling af høj kvalitet, og til dette benytter vi moderne udstyr og veldokumenterede og anerkendte behandlingsmetoder. For at sikre kompetent behandling deltager vi desuden i løbende efteruddannelse og kurser, således at vores faglighed er opdateret.

Vi har en ekstern kirurg tilknyttet vores klinik, som udfører særlige kirurgiske behandlinger. Han udfører kirurgiske indgreb på klinikken, således at alle de, som har valgt at benytte os som deres tandlæge, får samlet alle behandlinger under ét og samme tag.

Vores Personale

Tandlæge/Klinikejer

Birgitte Wullf Venge
Birgitte har mere end 30 års erfaring og har drevet klinikken siden 1984. Birgitte udfører alm tandbehandling som forskellige former for proteser, kroner og broer samt tandregulering. Birgitte er tidligere børnetandlæge og børn er velkommen til behandling på klinikken.

Tandlæge

Marie-Louise F. Nielsen
Marie-Louise er uddannet tandlæge i 2018. Marie-Louise udfører alm tand behandling som kroner og broer, rodbehandlinger, protese behandling samt plastfyldninger. Marie-Louise har tidligere været ansat i børnetandplejen og børn er velkommen til behandling hos Marie-Louise..

Tandplejer

Sama Ahmad
Sama er uddannet tandplejer fra tandlægeskolen i københavn i 2016. Hos Sama får du undersøgelse, tandrensning, forbyggende behandling og hun har speciale i paradentose behandling. Sama er hjælpsom og servicemindet og nem at kommunikerer med.

Klinikassistent

Mia Bennekow Clemmensen
Mia vil for det meste være at finde i klinikkens reception men assisterer også tandlægerne til behandlinger. Mia har været ansat på klinikken de sidste 3år og er uddannet klinik assistent i 2006. Mia er altid glad og smilende.

Klinikassistent

Padchi Homchan
Padchi er uddannet klinikassistent i 2018 og har været på klinikken de sidste 2år. Padchi assisterer tandlægerne ved alle behandlinger og udfører selv tandrensninger.

Klinikassistent

Alla Adel
Alla er uddannet klinikassistent og har været ansat på klinikken siden 2005. Alla assisterer tandlægerne ved alle behandlinger og udfører selv behandlinger som tandrensning, blegning og tandregulering. Alla er et glad og velkendt ansigt på klinikken..

Sikkerhed og hygiejne

Som led i at danne en tryk atmosfære på vores klinik i Rødovre hører opretholdelse af strenge, hygiejniske principper baseret på anbefalinger og krav fra Sundhedsstyrelsen, fra Styrelsen for patientsikkerhed, Statens Serum Institut og Miljøstyrelsen.

Ved alle procedurer anvender vi engangsartikler, hvor det overhovedet kan lade sig gøre. Efter hver behandling afvaskes alle instrumenter indledningsvis i en Miele desinfektions opvaskemaskine ved en temperatur på 93 grader, som udrydder bakterier, bakteriesporer, svampe, svampesporer, samt inaktiverer virus (hepatitis, HIV) ved damp.

Herefter bliver instrumenterne lagt ind i en autoklave, W & H Lisa, en vakuum autoklave, klassificeret i B-gruppen, der opfylder de strengeste krav til autoklavering (sterilisering). Alle instrumenter, der anvendes til rodbehandling, kirurgi og paradontosebehandling, pakkes ind eller bliver lagt i kassetter, hvorefter de bliver autoklaveret.

Alle boremaskiner (roterende instrumenter), bliver efter hver patientbehandling autoklaveret og eftersmurt i en autoklave fremstillet specielt til dette formål: DAC 2000, klassificeret i S-gruppen, designet til specielle formål. “En back-flush” proces før og efter autoklaveringen garanterer, at der ikke optræder luftlommer i instrumenterne og sikrer således steriliseringen – det vil sige, at alle mikroorganismer og vira (virus) udryddes.

Billeder af klinikken

Vores kerneværdier

Ordentlighed

Kvalitet

Respekt for patienten