Invisalign tandretning

Smukt nyt smil med Invisalign

Invisalign er et moderne, aftageligt og usynligt bøjlesystem, der effektivt retter dine tænder. Hos Tandlægerne Venge i Rødovre, tæt på Brøndbyøster, udfører vi Invisalign GO, som retter de første 5 tænder i hver side af over- og undermunden. Det er effektiv tandretning med en usynlig bøjle, som sikrer dig et lige tandsæt på skånsom og diskret vis.

Tandregulering med Invisalign i Rødovre består af en serie af aftagelige plastskinner. Når du indleder et behandlingsforløb, tager vi aftryk og røntgenbilleder af din tandstilling, som vi bruger som udgangspunkt for fremstilling af dine individuelle plastskinner. Fra start laver vi en Invisalign-behandlingsplan, som viser dig, hvilket resultat vi arbejder hen imod. Det sker ved hjælp af avanceret 3D computerteknologi.

Skinnerne fremstilles af et termoplastisk materiale, der er stærkt. Det præcise antal skinner afhænger af, hvilke tandstillingsfejl der skal rettes. Fælles for alle skinner er, at de ved hjælp af et kontrolleret tryk gradvist rykker dine tænder i den ønskede position.

Hver skinne skal benyttes i to uger, hvorefter du skal skifte til en ny. Et behandlingsforløb med Invisalign varer som regel mellem 6 og 18 måneder.

 

Gratis forundersøgelse og 3D-scanning af dit smil

Invisalign tandretning i Rødovre retter mange tandstillingsfejl

Rigtig mange patienter kan have glæde af vores tandregulering med Invisalign i Rødovre og Brøndbyøster. Invisalign kan nemlig anvendes i behandling af en lang række tandstillingsfejl i både overmunden og undermunden.

Invisalign kan blandt andet rette:

  • Mellemrum mellem tænderne
  • Overbid
  • Underbid
  • Dybt bid
  • Krydsbid

Modsat traditionelle fastsiddende bøjletyper – kendt under navnet ’togskinner’ – er tandregulering med Invisalign i Rødovre forbundet med få gener. Da Invisalign er en aftagelig bøjle, kan du tage den ud af munden, når du skal spise, drikke og børste tænder. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt madrester sætter sig fast i din bøjle, mens du spiser. Du skal blot bære skinnerne mellem 20 og 22 timer i døgnet. Du skal desuden børste og skylle skinnerne to gange dagligt i lunkent vand. Vi tilbyder også klassisk tandregulering samt tandrensning, så du kan vedligeholde dit nye smil.

Book tid til en gratis forundersøgelse og scanning af dit smil"